چه جالب یه استقلالی دو آتیشه و گذاشتن ناظم تایپیک پرسپولیسیها !!!!!! آقا یه بارکی بگید پست ندیم دیگه ؟؟!!:1. (27):
Printable View
چه جالب یه استقلالی دو آتیشه و گذاشتن ناظم تایپیک پرسپولیسیها !!!!!! آقا یه بارکی بگید پست ندیم دیگه ؟؟!!:1. (27):
مهراد جان من که گفتم چون توی تاپیک خودتون بود پاک نکردم .
ضمنا تاپیک استقلال رو هواشو دارم ، بد جورم هواشو دارم ، کافیه یکی بیاد چرت و پرت بگه اونجا ( که ماشاءالله کم نیستن ) که ... .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جان ناظم منظورتون چیه ؟
بنده Super Moderator سایت هستم ، بالای اسمم هم نوشته .
ضمنا اگه خواستی میتونی پست ندی ، هیچ کس جلوتو نگرفته ! ، ولی اگه میخوای پست بدی هم حواستو جمع کن که بعدا پشیمون نشی . :great:
چرا پست ندم ..... من که پست الکی نمی زنم ... به کسی هم توهین نمی کنم پس ترسی هم از پست زدن ندارم !!! شما استقلالیها جنبه ندارید هر حرفی رو به خودتون می گیرید و .... پست پاک می کنید .... من یه پیشنهاد دارم ... موقع ثبت نام از اعضا بخواید رنگ مورد علاقه شون رو مشخص کنند و بر طبق اون دسترسی اونها رو به جبهه مخالف ببندید .... اینجوری تموم این مسائل خود بخود حل میشه !!:1. (26):
خب دیگه بسه ...
این قضیه همینجا تموم میشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ، خیلی بهت لطف کردن که پست بیهودتو پاک نکردم .
پس همون طور که مهراد عزیز گفت تمومش کن لطفا .
:na::na::na::na::na::na::na::na:
خواهش میکنم تمومش کنید ...
====
مصدومهای پرسپولیس روز به روز داره بیشتر میشه
الان واعظی و ماته و آشوبی و نصرتی مصدوم هستند و حضورشون در بازی یکشنبه در ابهامه.
راستی بچه ها صباباتری از ذوب آهن شکست خورد و این مایه بسی شادمانی ماست!
سپاس
طبق آخرین اخبار ، ماته و بقیه بچه ها میتونند در بازی فردا شرکت کنند
====
تركيب احتمالي : مهدي واعظي _ شيث رضايي _ سپهر حيدري _ محمد نصرتي _ سپهرحيدري _ پژمان نوري
كريم باقري _ فرزاد آشوبي _ عباس آقايي _ عليرضا واحدي نيكبخت _ حسين كعبي _ ماته دراگچوييچ
سيستم احتمالي پرسپوليس : 4.2.3.1
سيستم احتمالي فجر : 3.5.2
احتمال برد پرسپوليس : 30 درصد
احتمال برد فجر : 20 درصد
احتمال مساوي : 50 درصد
به اميد موفقيت ارتش سرخ
پرسپولیس نیوز
خبر خوبي بود ..... ولي به نظرم اگه از حسين كعبي به جاي شيث استفاده مي كرد بهتر بود .... سمت راستمون همچيني يه كم اتوبانه !!!
راستي تو خبرها اومده شيث رضايي به دليل شوخي نابجايي كه تو هواپيما با مسافرها كرده بازداشت شده و احتمال بازي كردنش كمه !!!
هورا !
با باخت 1-3 سپاهان در مقابل پاس و برد 0-2 پرسپولیس ، بدین ترتیب :
بازگشت مقتدرانه پرسپولیس زلزله رو به صدر جدول خدمت همه دوستان تبریک میگم!
فکر کنم الان پرسپولیس با 40 امتیاز در رده اول باشه
سپاهان دوم ، با 39 امتیاز
صبا هم در رده سوم
پیش بسوی قهرمانی
سپاس